Over U-Consultancy

carla-praktijkU-Consultancy biedt sinds 1997 hoogwaardige en praktijkgerichte opleidingen dermatologie voor professionals met een brede interesse in de huidzorg. Verbreed je kennis en onderscheid je door een opleiding te volgen bij U-Consultancy.

Het begon 20 jaar geleden. De Nederlandse Vereniging van Dermatologie en Venereologie (NVDV) vroeg Carla Uppelschoten een dermatologisch opleidingstraject te ontwikkelen speciaal voor doktersassistenten, omdat zo iets er gewoonweg niet was en er wel veel behoefte was aan extra scholing en kennis. En zo ontstond U-Consultancy. Met de ‘U’ die zowel staat voor degene die de opleiding volgt als de ‘U’ van Utrecht waar het allemaal begon en niet geheel toevallig is het ook de ‘U’ van Uppelschoten. En zo is U-Consultancy exclusief gericht op het organiseren van deskundigheidsbevorderende opleidingen in de huidzorg.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een begrip in de wereld van dermatologische opleidingen en trainingen. Samen met vele dermatologen en brancheorganisaties werkt U-Consultancy aan opleidingen en trainingen rondom huidproblemen voor zeer diverse doelgroepen om een vroegtijdige signalering van huidproblemen en een goede samenwerking met huisartsen en dermatologen te stimuleren. Er zijn hoog gekwalificeerde dermatologen verbonden aan U-Consultancy waarmee opleidingen worden gegeven voor alle ziekenhuizen en ZBC’s in Nederland.

U-Consultancy werkt nauw samen met de Nederlandse Vereniging van Dermatologie en Venereologie (NVDV) en heeft een adviesraad dermatologie bestaande uit verschillende vooraanstaande dermatologen.

Adviesraad Dermatologie, bestaande uit (v.l.n.r.):
– F.G. Rosweide
– L.W. Barkema
– J.N. Bennen, voorzitter adviesraad
– Dr. A.J. Oosting

De opleidingen en trainingen van U-Consultancy worden op verschillende locaties in Nederland en België gegeven. U vindt ons ook op Curaçao en desgewenst worden trainingen incompany gegeven (bijvoorbeeld in ziekenhuizen en klinieken).  Ook voor maatwerk onderwijsprogramma’s, het organiseren van congressen en evenementen bent u bij U-Consultancy aan het juiste adres. Waar dan ook, u kunt vertrouwen op onze professionele, praktijkgerichte opleidingen, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat.

Meer weten? Klik hier.

AMSTERDAM - Portret Carla Uppelschoten. FOTO SANDER KONING

Carla Uppelschoten, Directeur U-Consultancy

Het enthousiasme van doktersassistenten, kappers, haarwerkers, schoonheidsspecialisten, pedicuren en ook podotherapeuten voor de trainingen en opleidingen is bijzonder. Dankzij deze extra scholing kunnen ze huidproblemen bij hun klanten en patiënten eerder signaleren en waar nodig beter doorverwijzen naar huisartsen en dermatologen.