Over U-Consultancy


Een kijkje achter de schermen…

Het begon 20 jaar geleden. De Nederlandse Vereniging van dermatologie en vernereologie (NVDV) vroeg Carla van Uppelschoten een dermatologisch opleidingstraject te ontwikkelen speciaal voor doktersassistenten, omdat zo iets er gewoonweg niet was en er wel veel behoefte was aan extra scholing en kennis. En zo ontstond U-Consultancy. Met de ‘U’ die zowel staat voor degene die de opleiding volgt als de ‘U’ van Utrecht, waar het allemaal begon en niet geheel toevallig is het ook de ‘U’ van Uppelschoten. En zo is U-Consultancy exclusief gericht op het organiseren van deskundigheidsbevorderende opleidingen in de huidzorg.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een begrip in de wereld van dermatologische opleidingen en trainingen. Samen met vele dermatologen en brancheorganisaties werkt U-Consultancy aan opleidingen en trainingen rondom huidproblemen voor zeer diverse doelgroepen om een vroegtijdige signalering van huidproblemen en een goede samenwerking met huisartsen en dermatologen te stimuleren. Er zijn hoog gekwalificeerde dermatologen verbonden aan U-Consultancy waarmee opleidingen worden gegeven voor alle ziekenhuizen en ZBC’s in Nederland.

U-Consultancy werkt nauw samen met de Nederlandse Vereniging van Dermatologie en Venereologie (NVDV) en heeft zij een adviesraad dermatologie bestaande uit verschillende vooraanstaande dermatologen.

De opleidingen en trainingen van U-Consultancy worden op verschillende locaties in Nederland en België gegeven. U vindt ons ook op de Nederlandse Antillen en Suriname en desgewenst worden trainingen incompany gegeven (bijvoorbeeld in ziekenhuizen en klinieken).  Ook voor maatwerk onderwijsprogramma’s, het organiseren van congressen en evenementen bent u bij U-Consultancy aan het juiste adres. Waar dan ook, u kunt vertrouwen op onze professionele, praktijkgerichte opleidingen, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat.

 


Impressie 15 jaar U-Consultancy

Het enthousiasme van doktersassistenten, kappers, haarwerkers, schoonheidsspecialisten, pedicuren en ook podotherapeuten voor de trainingen en opleidingen is bijzonder. Dankzij deze extra scholing kunnen ze huidproblemen bij hun klanten en patiënten eerder signaleren en waar nodig beter doorverwijzen naar huisartsen en dermatologen.”

Carla Uppelschoten,
Directeur U-Consultancy

www.uconsultancy.nl